Sokolská plavba po Vltavě

V sobotu 23.9.2017 pořádala Česká obec sokolská každoroční plavbu po Vltavě. Tato akce je odměnou pro úspěšné mladé sokoly a sokolky.

Na základě výsledků z přeborů ČOS ve všestrannosti patří milevská sokolská jednota k nejúspěšnějším v jihočeské župě, a právě proto se mohli této akce zúčastnit naši zástupci. V pátek 22.9.2017  do Prahy cestovali Martina Koňáková, Kateřina Müllerová, Petr Molík a Ondřej Řezba.

V rámci páteční noci sokoloven měli možnost vystoupat na střechu Tyršova domu a obdivovat krásu noční Prahy. Během sobotního programu absolvovali sokolové projížďku eko-vláčkem centrem Prahy, vyzkoušeli si gymnastická cvičení na airtracku, pokořili nafukovací překážkovou dráhu, vyzkoušeli svou dobrou mušku při házení obřích šipek, mnohokrát zdolali lezeckou stěnu, soupeřili s nafukovacím bouracím kladivem a snažili se vylétnout co nejvýš na bungee trampolínách. Po krátkém odpočinku následovala plavba po Vltavě s výkladem a sladkou odměnou, večeře v restauraci s krásnou historickou rytířskou výzdobou, losování tomboly a osvěžení v bazénu Tyršova domu.

Holky a kluci prožili báječný víkend, na který budou rádi vzpomínat. Poděkování jim patří také za reprezentaci Sokola Milevsko v soutěžích ČOS v sokolské sportovní všestrannosti.

Petra Molíková