Tři medaile z krajského přeboru družstev

Atleti milevského Sokola se po celou sezónu účastnili soutěží družstev, která měla  tři kola. Dvě jarní a poslední finálové kolo proběhlo v sobotu 21. září na atletickém stadionu v Táboře.

V soutěži mužů nejlépe bodoval Petr Molík, který vyhrál všechny disciplíny, do kterých nastoupil – běh na 100, 200 i 400 metrů. Druhým nejlépe bodujícím v družstvu byl Pavel Fleischmann. Muži v součtu všech kol obsadili stříbrnou pozici. Ženy skončily jen o bod na třetí pozici v kraji, když nejvíce bodů do družstva přinesly Kateřina Kálalová a Adéla Martínková.

Další kategorií, která vybojovala bronz, byli mladší žáci. Ti, kam nastoupili, vybojovali vítězství či cenné body, ale o lepší příčky je připravil malý počet členů družstva. Tomáš Volf vyhrál kouli v osobním rekordu 10,01 m a 150 m, kde opět dokázal vylepšit svůj osobní rekord na 18,48s a navýšil tak svůj náskok v republikových tabulkách mladšího žactva, které stále v této disciplíně vede. Stejně dobře si vedl i jeho týmový parťák Tobiáš Vansa, který také vyhrál obě své disciplíny – běh na 60 m překážek (10,67 s) a skok daleký (466 cm) v osobních rekordech. Štafeta ve složení Vansa, Kálal, Lesniak a Volf také zvítězila. Mladší žákyně hostující v barvách oddílu SKP České Budějovice skončily na 8. místě.